E-style kompaktní tvářenka

Tvářenky naprosto miluju a nejvíce hnědé a oranžové. Mám prostě pocit, že růžová mi nesluší ani na tvářích ani na rtech. Proto tato oranžová byla jasnou volbou.


Balení je opravdu hezké, černý bytelný plast, všechno drží kde má, nic se neošoupává. Šroubovací víčko mě trošku štve, především když ráno pospíchám, ale není to nijak zásadní.


Tvářenka je dobře pigmentovaná, stačí přejet štetcem a barva je krásně sytá, ale nijak přehnaná. Na tvářích mi vydrží cca půl dne, pak už lehce ztrácí na intenzitě, proto ji raději beru s sebou. Je dobře namletá, ale nijak výrazně nepráší.

Na výběr máte 4 odstíny: 01 Peach, 02 Chocolate, 03 Raspberry, 04 Apricot. Abych pravdu řekla, tak obrázek Apricot na oficiálních stránkách moc skutečnosti neodpovídá. Na stránkách se jeví jako zlato-hnědá, ve skutečnosti je to oranžová, trošku do cihlova. Tvářenka po nanesení hází jemné zlaté odlesky. Reliéf na tvářence je milý detail.


Barva: oranžová se zlatými odlesky
Výdrž: cca 6 hodin
Cena: 59 Kč
Web: chriscosmetics.cz
Hodnocení: Úžasná tvářenka za úžasnou cenu. Pokud nechcete do tvářenek investovat nějaké horentní sumy, pak určitě zkuste tuto.

A jaká je vaše oblíbená barva tvářenky? :)


Děkuji chriscosmetics.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

2 komentáře:

  1. Krásna farba, v poslednej dobe som si takéto oranžové odtiene veľmi obľúbila, len to balenie nič moc no:P

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...