Faran čistící pleťový gel

Čistící gel od Biodermy je fajn, ale není to prostě ono. A tak stále zkouším a hledám lepší čistící gel, který mi bude vyhovovat. Tento gel mě zaujal svým popisem, ale hlavně svým obalem. Co si budem povídat. Je dokonalý. :)


Gel má naprosto dokonalý obal. Doma nemám nic z pečující kosmetiky na obličej, co by vypadalo tak dobře. Je jednoduchý a přitom zajímavý, ty barvy jsou dokonalé a krajina na výrobcích mě baví moc.

Složení:


Líbí se mi, že je na obale uvedeno, že gel obsahuje 0% vody a 100% účinných aktivních látek a také nějaké informace o firmě, která gel vyrábí. Přece jen mě vcelku zajímá nějaké info o firmě, kde vznikla, kdy, co je jejím cílem, získaná ocenění, popřípadě nějaké její vychytávky ve výrobě apod. Zvláštní koncept této firmy spočívá v tom, že vyrábí výrobky bez vody.


To, že je potisk i na samotném výrobku mě těší. Někdy bývá eňoňuňo krabička a výrobek nic moc. Gel obsahuje 75 ml, což je docela málo, ale co ho tak používám, mám pocit, že mi vydrží věky. Navíc je super na cestování, protože je menší, navíc má plastové víčko přes pumpičku, tak se nemusíte bát, že by se vám v tašce vylil.

 

Pumpičková balení preferuji, takže nemám co vytknout. Na jedno použití mi stači menší pumpnutí.

Gel je čiré barvy. Ačkoliv je to nazýváno gelem, nemá zas tak gelovou konzistenci, je vcelku tekutý a zachytit ho níže, aniž by se rozlil do všech světových stran byl vcelku kumšt. Gel má takovou specifickou vůni, jemnou, příliš mi nevoní, ale ani mi nijak nevadí.


Gel nanesu do dlaně, rozetřu v dlaních, ty pak jemně namočím a krouživými pohyby vyčistím obličej a následně spláchnu vodou. Po prvních pár použitích jsem si ničeho významného nevšimla, s akné mi to nepomohlo, s mastnou pletí také ne. Pleť mi to vlastně udržovalo tak, jak je.

Ale po vícero použití jsem si všimla změny. Pleť se méně mastila, akné bylo o maličko lepší. Nespornou výhodou tohoto gelu je, že je určen na všechny typy pleti. I na citlivou. Takže se nemůžete vymlouvat, že vám gel nesedl, protože není určen na vás typ pleti. Mě sice akné nevyléčí, to už jsem si všimla, ale alespoň mi ho pomáhá udržet v jakžtakž tolerovatelném stavu. Gel pění spíše méně, ze začátku mi to trochu vadilo, ale jde jen o zvyk.



Barva: průhledná
Konzistence: vodový gel
Účinek: pleť krásně vyčistí, nevysuší
Cena: 340 Kč
Kde: biooo.cz
Hodnocení: Gel je opravdu moc příjemný, navíc má dokonalé balení. Za mě rozhodně ano. Navíc se jedná o Izraelskou kosmetiku, což je věc, která určitě láká k vyzkoušení.

Máte zkušenosti se značkou Faran? :)


P.S. Děkuji stránce biooo.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

3 komentáře:

  1. Určitě mě zaujal. Mám radši gely než vody, Pleť je určitě hebčí a více čistá :-)) Hezký tip..

    Hezký den,
    skills-of-art.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...