Řasy jako doplněk



Asi každá z nás si řasy většinou přetře černou řasenkou, občas použije obyčejné nalepovací řasy pro větší objem a vyrazí za zábavou. Jako výrazný doplněk pak použije stínování očí, výrazné rty či kus oblečení.
Ale co řasy jako doplněk?
Věřte, že v tomhle vás nikdo nepřehlédne.

Existuje mnoho způsobů jak své řasy vylepšit.

1. Barevné řasenky
Barevné řasenky mají mnoho způsobů použití. Můžete s nimi nabarvit celé řasy, či vnější koutky očí nebo jen konce řas. Na výběr máte z mnoha druhů barev. Od nenápadných tmavě modrých (švestkových) až po červené, světle modré či zelené. Barevné řasenky vyrábí například Oriflame → řasenka Very Me (129 Kč).
Nebo jim mnoho můžete sehnat na internetu například na hodně oblíbené stránce: mojesminky.cz

2. Nalepovací řasy
 
Nalepovacích řas je opravdu neskutečný výběr. Po jednoduché černé, jednoduché barevné až po peříčkové či se vzory. Jejich aplikace je velice jednoduchá. Ale výdrž poněkud pokulhává za barevnými řasenkami, ale troufám si říct, že barevou škálou je předčí. Nalepovací řasy jsou poněkud pro odvážnější dívky a opravdu nejsou na každodenní nošení. Ale na party? Super!
Pěkné řasy má značka Make Up For Ever (Sephora, kus za 450 Kč včetně lepidla). Například tyto s mašličkami:
nebo nalepovací řasy (Make up For Ever, 450 Kč)
 
nebo mnoho jich naleznete na bodypaiting.cz
 

3. Nalepovací kamínky
A nalepovací kamínky jsou jediná disciplína se kterou vám osobně neporadím. Nikdy jsem nalepovací kamínky na řasách neměla, ikdyž musí uznat, že vypadají moc pěkně. Kamínky můžete vybrat barevné nebo decentně zlaté či stříbrné. Můžete je aplikovat kamkoliv na řasy, v jakémkoliv množství, v jakýchkoliv barvách. Je to jen na vás.Nalepovací řasy s kamínky (Redraven, 170 Kč)


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...